HIDEGBURKOLATI SZIGETELÉS

Kérjük válasszon ajánlott termékeink közül:

MUREXIN 1 KS FOLYÉKONYFÓLIA!

Gyorsan száradó, rendkívül kiadós, oldószermentes, nem vízáteresztő, egykomponensű, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kenhető szigetelés. Kizárólag beltérben alkalmazható, közvetlenül a kerámia burkolatok alatt (pl.: zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban) nyomás nélkül lefolyó víz ellen. Megfelel az EN 14891 – DM és az ÖNORM B 3407 W1 – W4 szabványoknak, valamint a ZDB előírása szerinti A0 nedvességterhelési osztálynak és az A igénybevételi osztálynak. Az 1KS Folyékonyfólia felhordása mindig két munkafolyamatban történik. A sárga és kék színben kapható új 1KS Folyékonyfóliának köszönhetően ennek megléte utólag is egyszerűen ellenőrizhető. Rétegvastagság 2 rétegben: min. 0,5 mm, max. 2,0 mm.

– kék és sárga színben is elérhető (a két színnek köszönhetően a két rétegben történő felhordás megléte utólag is egyszerűen ellenőrizhető)

– kétszeres kiadósság* (az anyagszükséglet változása miatt a négyzetméterre vetített anyagköltség kedvezőbb lehet)

– gyorsabb száradás* (3 óra után burkolható, melynek következtében akár 1 nappal is rövidülhet a munkafolyamat)

*korábbi 1 KS Folyékonyfólia termékünkhöz képest

Műszaki adatlap

MUREXIN PD 1K PROFI VASTAGFÓLIA

Egykomponensű, hidraulikusan kötő nem vízáteresztő rugalmas szigetelőanyag, varrat és hézagmentes szigetelés kialakítására kül és beltérben, vizes helyiségekben és teraszokon. Kültérben minimális vastagság 2 mm.

Műszaki adatlap

MUREXIN DB 70 HAJLATERŐSÍTŐ SZALAG

Kenhető szigetelések rendszerkiegésztője, hajlatok, élek és sarkok sáverősítésére, a szigetelések dilatáció feletti átvezetésére.

Műszaki adatlap

SIKALASTIC-152

Műszaki adatlap

SIKA SEALTAPE -S HAJLATERŐSÍTŐ SZALAG

Vízszigetelo szalag perem- és hézagszigetelés céljára nedvességnek kitett burkolatok alatt. Forró levegővel hegeszthető, rugalmas, vízszigetelő szalag, perem- és hézagszigetelés céljára nedvességnek kitett burkolatok alá.
Anyagfelhasználás: 1 m/m Termék főbb jellemzői:
kiemelkedően rugalmas
vízálló
jó vegyi ellenálló képesség
-30oC -tól +90oC fokig hő, és fagyálló

Előnyök:

  • Hézagok vagy dilatációs hézagok vízszigetelésére vízszintes-, függőleges- vagy együttes mozgásuk esetén hajlatokban is
  • Medencék környezetében a víz átszivárgása ellen
  • Homlokzati elemek körüli szigetelések készítésére
  • Csőáttörések körül
  • -30oC -tól +90oC fokig hő, és fagyálló
  • Kiemelkedően rugalmas