MELEGBURKOLATI

PARKETTA LAKK, FUGÁZÓ, ALAPOZÓ, FATAPASZOLDAT

 

Kérjük válasszon ajánlott termékeink közül:

MUREXIN PU 80 AQUA PARKETTA LAKK

Kiváló minőségű, vizes egykomponensű PU-akril bázisú bevonat kiemelkedő ellenálló képességgel, valamint magas karc- és kopásállósággal rendelkezik. Fapadlók és parketták védőbevonata belső térben.

MUREXIN NTS 95 AQUA SPORT PARKETTALAKK

Kiváló minőségű két komponensű parkettalakk sport- és többcélú csarnokok parkettapadlóinak bevonására. Az NTS 95 Aqua Sport Parkettalakk extra magas karc- és kopásállósággal, valamint kiváló kémiai ellenálló képességgel rendelkezik és megfelel a DIN 18032 2. rész előírásainak. Megfelelő rendszerápolással különösen könnyen tisztítható, nagyon kemény felületet biztosít. Beltérben, eros igénybevételnek kitett fapadlók és parketták fedő bevonata pl. iskolákban, irodákban, múzeumokban, torna- és kiállítócsarnokokban. Nem alkalmazható fakocka burkolatokra és dielen parkettákra. A lakk megfelel az ÖNORM C 2354 legnagyobb igénybevételi C osztályának, valamint a DIN 18032 2. rész csúszásmentesség előírásainak.

MUREXIN NT 100 NANO LAKK

NANO technológián alapuló vizes bázisú, kétkomponensű parketta lakk különösen erős igénybevételnek kitett fafelületekre. Nagyon jó kopás és karcállósággal valamint kémiai ellenállósági képességgel rendelkezik. Beltéri, igen erős igénybevételnek kitett fa és parketta felületek lakkozására, pl.iskolák, irodák, múzeumok, torna és rendezvény csarnokok. Könnyen takarítható. Csúszásmentessége a DIN V 18032 szerint bevizsgálva, sportcsarnokok, tornatermek faburkolataira ideális! Keverési arány: alaplakk : edző = 10 : 1

Műszaki adatlap

MUREXIN NX 85 AQUA EXTRÉM LAKK

MUREXIN LV 15 FATAPASZOLDAT

Oldószeres alapanyagú parketták és egyéb fapadlók valamint mindenféle belsőépítészetifaszerkezet mélyedéseinek, repedéseinek és fugáinak kikenésére és lesimítására szolgál.Az utolsó csiszoláskor keletkezett tiszta faporral kell összekeverni, sűrűségét a hézagoknak megfelelően kell beállítani.

Műszaki adatlap

MUREXIN AV 10 AQUA FATAPASZOLDAT

Parketták és egyéb fapadlók, valamint mindenféle belsőépítészeti faszerkezet mélyedéseinek, repedéseinek és fugáinak kikenésére és lesimítására szolgál. Az utolsó csiszolás tiszta faporával kell összekeverni, sűrűségét a hézagoknak megfelelően kell beállítani.

Termék adatlap

MUREXIN AV 20 AQUA KÜLÖNLEGES ALAPOZÓ

Parketták és egyéb fapadlók kitűnő minőségű alapozója, minden MUREXIN gyártmányú vizesbázisú parkettalakkal bevonható.

GIS kód: D 1

Műszaki adatlap

 

MULINEX LV 45 UNIVERZÁLIS ALAPOZÓ

Oldószer tartalmú alapozó, parketták és egyéb fapadlók lakkozás előtti kitűnő minőségű alapozója. Egzóta fákra hengerelve alkalmazható. Minden MUREXIN gyártmányú parkettalakkal bevonható.

Műszaki adatlap

MUREXIN FP 100 PARKETTA FUGÁZÓ MASSZA

Mindenféle fapadló fugatömítésére, faszerkezetek rugalmas csatlakozásának biztosítására szolgáló szilikonmentes, lakkozható tömítő anyag.

Műszaki adatlap

BONA CLASSIC

A Bona Prime Classic olyan sárgulásmentes felületkezelést biztosító vízbázisú alapozólakk, amely minimálisan színezi a fát és megtartja annak természetes árnyalatát. Rendkívül elasztikus. Különösen alkalmas nagy mozgással rendelkező padlókhoz, mint például bütüpadlókhoz, puha deszkapadlókhoz, padlófűtéses kemény fapadlókhoz.

BONA INTENSE

A Bona Prime Intense olyan vízbázisú alapozólakk, amely közepesen élénkíti/tüzesíti a faanyag színeit. A Bona Prime Intense hosszú nyitott idővel és rendkívül jó terülőképességgel rendelkezik, amelynek következtében csökken az egyenetlen elszíneződés kockázata. A tisztán poliuretán diszperzión alapuló eljárásnak köszönhetően erős és könnyen csiszolható.

Műszaki adatlap

BONA PRIMER NATURAL

BONA MEGA

„A Bona Mega 1995-ben került a piacra és megjelenésével forradalmasította a fapadlók kezelésének világát a vízbázisú összetételével keresztkötés technológiájának köszönhetően. Manapság a Bona Mega továbbra is rendkívül keresett termék a piacon,
minthogy a kötés a levegő oxigéntartalmával kölcsönhatásban történik. A Mega kopásállósága megfelel egy kétkomponensű felületkezelő anyagénak. Tűzállósága az EN 13501-1:2004. szabvány szerint B(fl)-s1 kategóriának felel meg.”

A növényi olajokat – azaz megújuló erőforrást- tartalmazó Bona Mega a jövő generációi részére egy ideális választás. Az egyedülálló Bona Mega-nak köszönhetően 8 millió kg szén-dioxid kibocsátás takarítottunk meg. A termékcsalád most egy újabb termékkel a Bona Mega extra matt (mélymatt) változattal bővült, amely a tisztán átlátszó, natúr fahatást biztosítja.

Műszaki adatlap

BONA NOVIA

A Bona Novia egy 1-komponensű vízbázisú lakk lakossági fapadlókhoz, valamint más normál mértékben igénybe vett járófelületekhez. A Bona Novia jól működik akkor is, ha külön alapozó nélkül közvetlenül visszük fel a fapadlóra. Tűzállósága az EN 13501-1:2004. szabvány szerint B(fl)-s1 kategóriának felel meg.

A Bona büszkén helyezheti el az EU Ecolabel jelölést az új normál igénybevételre szánt lakkján, a Bona Novián. A Bona Novia forradalmasította az otthoni környezetben a fapadló lakkozást, hiszen könnyen használható, és rendkívül környezetbarát.

Műszaki adatlap

BONA TRAFFIC HD

Fedőlakk különösen nagy igénybevételnek kitett fapadlókra. Tűzállósága az EN 13501-1:2004. szabvány szerint B(fl)-s1 kategóriának felel meg.
Bona Traffic HD olyan 2-komponensű fedőlakk a fapadlók felületkezelésére – nagy forgalmú közületekben -, ahol a fapadló különösen nagy igénybevételnek van kitéve.

A legmodernebb polimer technológia felhasználásának köszönhetően a Bona Traffic HD a fenntartható eredmények elérése érdekében környezetbarát módon került kifejlesztésre, miközben kiválóan ellenáll a karcolásoknak és a vegyi anyagoknak.

A Bona Traffic HD olyan szagszegény lakk, amely a DIBt által – jobb beltéri levegőminőség érdekében – jóváhagyott termék. Víztiszta és sárgulásmentes felületkezelést biztosít.

 

 

BONA SPORTIVE PRIMER

BONA SPORTIVE FINISH FEDŐLAKK

A Bona Sportive Finish egy kétkomponensű vízbázisú, 100%-ban poliuretán fedőlakk sportolásra használt padlók felületi kezelésére. Nehezen csúszik, megfelel a DIN 18032:2 szabványnak.

BONA MIX FILL

Bona Mix&Fill Plus egy vízbázisú hézag- és repedéskitöltő, melynek kiadóssága a hézagok kitöltésénél azonos az oldószeres termékekkel. Főbb tulajdonságai a kiadósság a hézagok kitöltésénél, rövid száradási idő valamint a tartósság.
E tulajdonságainak köszönhetően egy megbízható termékről van szó. Általában elegendő az egyszeri tömítés és ezzel időt, pénzt, munkát takarít meg. Előnye a Bona lakkokkal és olajakkal való összeférhetőség és a természetes színhatás. Ne feledje, hogy a Mix&Fill Plus használatával elkerüli a kellemetlen szagokat és égészségre ártalmas kipárolgást.

A Mix&Fill Plus vassal / fémmel nem reagál, így a csiszolás után a padlón maradt csiszolóanyag szemcséi nem feketednek meg és nem hagynak padlóján fekete pöttyöket. A hézagtömítőt a csiszolóporral keverve használjuk. A Mix&Fill Plus használata a halványabb színeződésű fapadlóknál optimális, 3mm széles hézagok tömítésére alkalmas. Egzotikus padlótípusoknál a hézagkitöltő és csiszolópor keverékéhez víz hozzáadása ajánlatos.

Műszaki adatlap

BONA MIX FILL PLUS VÍZBÁZISÚ PARKETTAFUGÁZÓ

Bona Mix&Fill Plus egy vízbázisú hézag- és repedéskitöltő, melynek kiadóssága a hézagok kitöltésénél azonos az oldószeres termékekkel. Főbb tulajdonságai a kiadósság a hézagok kitöltésénél, rövid száradási idő valamint a tartósság.
E tulajdonságainak köszönhetően egy megbízható termékről van szó. Általában elegendő az egyszeri tömítés és ezzel időt, pénzt, munkát takarít meg. Előnye a Bona lakkokkal és olajakkal való összeférhetőség és a természetes színhatás. Ne feledje, hogy a Mix&Fill Plus használatával elkerüli a kellemetlen szagokat és égészségre ártalmas kipárolgást.

Műszaki adatlap