PARKETTA ÁPOLÓ-, ÉS TISZTÍTÓSZEREK

Kérjük válasszon ajánlott termékeink közül:

MUREXIN AP 90 AQUA OLAJÁPOLÓ

Vízes bázisú, szintelen viasz tartalmú ápolószer. Polírozás nélkül, megszáradva egy szenny és víztaszító, csúszásmentes, strapabíró filmréteget képez a felületre.

Műszaki adatlap

MUREXIN HS 92 TERMÉSZETES FAPADLÓ SZAPPAN

Kiváló minőségű, természetes, fapadló szappan az új és régi olajozott fapadlók végső kezelésére. Az olajozott fapadlók – NP 90 Természetes olaj/ NP 90 Színes természetes olaj – első és folyamatos ápolásához beltérben. pH-érték: 9-10.

MUREXIN AP 10 PARKETTA MÉLYTISZTÍTÓ

Oldószer-kombináció parketták és egyéb fapadlók felületi szennyeződéseinek eltávolítására.

Műszaki adatlap

MUREXIN AP 20 AQUA PARKETTA ÁPOLÓ

Mindenféle vízálló padló és padlóburkolat, valamint bevonattal ellátott parketta felületek csúszásgátló különleges tisztítószere mind az első, mind a rendszeres takarításhoz, ápoláshoz.

Műszaki adatlap

MUREXIN LP 35 PARKETTA FÉNY

Bevonat nélküli és bevonattal ellátott, valamint impregnált parketták ápolószere. Megnöveli a bevonat élettartamát.

Műszaki adatlap

BONA CLEANER ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓ

A Bona Cleaner parkettatisztító egy enyhén lúgos mosószer-koncentrátum a lakkozott fa- és parafapadlók tisztításához. Mind a rendszeres napi tisztítást, mind a különösen koszos padlók tisztítását lehetővé teszi, a Bona Parkett Polish vagy a Bona Freshen Up padlófelületről való eltávolítása nélkül..

Műszaki adatlap

BONA CLEANER FOR OILED FLOORS

BONA SPORTIVE CLEANER SPORTPADLÓ TISZTÍTÓ

A Sportive Cleaner egy enyhén lúgos tisztítószer-koncentrátum, melyet kifejezetten a sportolásra használt lakkozott fapadlók rendszeres tisztítására fejlesztettek ki.

Műszaki adatlap

BONA STONE, TILE & LAMINATE CLEANER

BONA WOOD FLOOR CLEANER

BONA MICROFIBER APPLICATOR PAD

BONA MICROFIBER CLEANING PAD

BONA MICROFIBER DUSTING PAD

BONA SPRAY MOP

Tisztító szett fa, laminált és parafapadlókra. Az új Bona Spray Mop megkönnyíti padlója tisztántartását. A Bona Spray Moppal a tisztítószert könnyen felpermetezi padlójára, majd a mop tisztító pad-jával könnyedén áttörli.

A Bona Spray Mop szett tartalma:

  • Bona padlótisztító (0,85l utántölthető flakon azonnali használathoz)
  • Bona Spray Mop (spray és forgatható felmosófejjel ellátott mop)
  • Bona mikroszálas törlő pad (öblítőszer nélkül mosható)
  • Padlóápolás már több mint 80 éve A Bona több mint 80 éves gyakorlattal rendelkezik olyan termékek tervezésében és gyártásában, amelyek a legjobb teljesítménytnyújtják parkettákon.

  • A knowhow révén most egy olyan tisztítórendszert fejlesztettünk ki, amely alkalmas laminált padlókhoz, csakúgymint kerámialapokhoz, PVC-hez, márványhozés gránithoz. Szerte a világon használják termékeinket padlóápoló vállalkozók és lakástulajdonosok olyan környezetekben, ahol kiemelt fontosságú mind a hatásosság, mind az esztétikus megjelenés.