Jöjjön el hozzánk!

Győrben (a volt ágyúgyár területén) 350 négyzetméteres üzlettel, bemutató teremmel várjuk, ahol szakértő kollégáink állnak rendelkezésére a döntés meghozatalában!

Elérhetőségeink:
+36 96 434-382, info@molplast.hu
9027, Győr Puskás Tivadar u. 8.

MODUL PVC, DESIGN PADLÓ

Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái különböző méretben elérhetők. Felhasználásával egyedi és klasszikus és modern hangulatú enteriőrök alakíthatók ki lakásunkban, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztán tartani, és nem kell rendszeresen felületkezelni, waxolni. Javasolt felhasználási területek:

  • Szállodák, turisztikai létesítmények
  • Vendéglátóipari létesítmények, kávézók, éttermek, múzeumok
  • Kiskereskedelmi egységek, üzletek, bevásárló központok
  • Irodák
  • Lakások
  • Közösségi épületek

Előnye a dekoratív megjelenés mellett, hogy tartós, kiváló karc- és kopásállóságú. Mivel vízre nem érzékeny, több felhasználási területen alkalmazható, mint a helyettesítő parketta, vagy laminált padló termékek. A megtévesztő burkolat: a padló leragasztása után első ránézésre nehéz megállapítani ez vajon parketta? laminált padló? Megjelenésében fa burkolat de a PVC padló minden előnyős tulajdonságával. Könnyű tisztítás, halk, meleg burkolat. Nem zörög rajta a gyerekjáték hétvégén hajnalban a nappaliban, egy-egy kiboruló pohár vörösbor vagy kávé könnyedén feltakarítható róla. Saját fantáziánk szerint akár több színből is elkészíthetjük burkolatunkat, vagy azonos színnel a mintákat készíthetünk a nappali közepére. HATÁR A SZOBA SZÉLE!!!! (és nem a csillagos ég) 🙂