MELEGBURKOLATI PARKETTA OLAJOK

Kérjük válasszon ajánlott termékeink közül:

MUREXIN NP 90 TERMÉSZETES OLAJ

Kiváló minőségű, környezetkímélő, parkettapadlók és a fafelületek mélyimpregnálására szolgáló, természetes olaj bázisú, oxidatív száradású impregnáló olaj. Kemény- és puhafából készült fapadlók, valamint faburkolatok, szalag-, ipari- és lengőparketták impregnálására beltérben. Padlófűtés esetén alkalmazható. Felhordása két rétegben szükséges. A két felhordás között a felületet egy éjszakán át hagyjuk száradni. Murexin NT 100 NANO lakkal átlakkozható vagy Murexin HP 91 Keményolajjal átvonható védőbevonatként. Ápolásra a Murexin AP 90 Aqua olajápolót vagy a Murexin HS 92 Természetes fapadló szappant javasoljuk. Anyagszükséglet: kezeletlen fánál kb. 5 – 10 m2/liter, olajjal kezelt és impregnált fánál kb. 20 – 50 m2/liter, a fa szívóképességétől függően

MUREXIN HP 91 KEMÉNYOLAJ

Felhasználásra kész keményviasz-olaj a csiszolt és kezeletlen fapadlókhoz. Alkalmazható kemény- és puhafából készült fapadlók, valamint faburkolatok, szalag-, ipari- és lengő parketták impregnálására beltérben. Padlófűtés esetén is alkalmazható. Felhordása két rétegben javasolt. Alkalmazható közvetlenül fapadlók védelmére vagy a már Murexin NP 90 Természetes olajjal kezelt felületek védelmére is. Ápolás LP 35 Parketta fénnyel. Anyagszükséglet: kezeletlen fánál kb. 5 – 10 m2 / liter, olajjal kezelt és impregnált fánál kb. 20 – 50 m2 / liter,a fa szívó képességétől függően.

BONA CREATE OLAJPÁC

Fejezze ki stílusát! Az egyedülálló és széleskörű Bona Create színezőrendszernek köszönhetően Ön egyéni megjelenést biztosíthat fapadlóinak. A Bona Create rendszer modern és friss árnyalatokat kölcsönöz fapadlójának. Hosszú nyitott idő, így felvitele zökkenőmentes és az eredmény egy gyönyörű és egyenletes színű padló. A Bona rendszer részeként a fenntarthatóság szem előtt tartásával fejlesztették ki, csak úgy mint a lakkokat és olajakat. Kobaltmentes és alacsony oldószertartalmú összetétele (VOC = illékony szerves vegyületek) garantálja a biztonságos munkavégzést, valamint hozzájárul a környezetvédelemhez is.

Műszaki adatlap

BONA CRAFT OIL 2K SZÍNEZŐ OLAJ

Teljesítmény, sokoldalúság, dizájn – az olajozott felületek gyönyörű hátasa és a lakkozott felületek ellenállósága egyben. A Bona CRAFT OIL 2K módosított növényi olajokból készül, egyedi összetételének köszönhetően a száradási folyamat felgyorsult, a végső felület ellenállósága pedig jelentősen megnövekedett. Kiválóan működik cseresznyefán, diófán, és a legtöbb, amúgy nehezen felület kezelhető fafajtán. Gyönyörű, víz- és foltálló felületet képez, melyet akar mar nyolc óra elteltével használatba lehet venni.

 • Egyedülállóan hosszú fazékidő – egyszerű felhasználhatóság
 • Gyors es biztos száradás – használható a legtöbb exota fafaj felületkezelésére
 • Függőleges felületekre is felhordható
 • Nagyon alacsony oldószertartalom
 • Foltokban javítható
 • átlakkozható Traffic, Traffic HD es Traffic Natural 2K lakkal
 • Megfelel az EN 71-3 szabvány előírásainak kell tárolni!

BONA HARDWAX OIL

A Bona Hardwax Olaj, natúr olaj és viasz keveréke, ami egy kellemes, natúr felületet biztosít. A felületet víz- és koszlepergetővé teszi. Kezeletlen keményfa felületekhez lett kifejlesztve, valamint olyan más típusú fapadlóhoz, ami normál vagy erős igénybevételnek van kitéve.

Előnyei:

 • Könnyű felhordás
 • Gyorsan szárad
 • A padló egy nap alatt elkészül
 • Kitűnő kopás- és vízállóság
 • Kiváló kiadósság

Műszaki adatlap

BONA DECKING OIL

A fokozott UV védelemmel ellátott Bona Deck Oil a kültéri faburkolatnak tartós védelmet és hosszabb élettartamot biztosít eső, fagy, hó és égető napsütés mellett is.

A Bona Deck Oil magas szárazanyag-tartalommal rendelkezik, könnyű a felvitele, gyorsan szárad, nem tartalmaz kobaltot és ártalmas gombaölőket. Három alapszínben kapható!