A grabo Silver Knight az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat.  A piacon egyedülálló tulajdonság a kettős védelmi rendszernek köszönhető.

1. védelmi vonal

NANO-EZÜST – Elpusztítja a baktériumokat fertőtlenítőszer alkalmazása nélkül. Az ezüst természetes fertőtlenítő tulajdonsága több mint 3000 éve ismert. Ezt a hatást az ezüstionok folyamatos diffúziója okozza, melynek eredményeként elpusztulnak a kórokozók, a baktériumok, a vírusok és a gombák.

2. védelmi vonal

NANO-TITÁNDIOXID – A kórokozók eltűnnek a felületről.

A titándioxid fotokatalizátorként funkcionál a folyamatban, a növények klorofiljának működéséhez hasonlóan. UV fény hatására a fotokatalizátor gerjesztett állapotba jut, erős oxidációs közeget hoz létre, amely lebontja a szerves anyagokat. A felület további előnyös tulajdonságai közé tartozik a könnyűtakaríthatóság és a légtisztító funkció. A Silver Knight Dimond Tech termék egy 2,00 mm összvastagságú tömör padlóburkolat, amely a fenti tulajdonságokon túl kiváló kopásállósággal, alacsony maradó benyomódással, extrém folt- és vegyszerállósággal valamint Bfl-s1 tűzállósági bevizsgálással rendelkezik.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

Kórházak Klinikák Rendelőintézetek Szociális otthonok Idősek otthona

OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK

Iskolák Óvodák

SZÍNVÁLASZTÉK